Desing :Last Song(by lulu)
Webmiss:Lulu
Blog:devilss.blog.cz
Pixelky:
Pixelka týdne:
:ham
Píseň týdne:

AKCE:

Tady
je 2.kolo SONSong!!

Květen 2010

POZASTAVUJI

25. května 2010 v 20:08 | Lulu |  Zprávy:-*
Sorry,ale píšem pololetky a já se potřebuji učit.
Mrzí mně to,ale známky jsou pro měn důležitější než blog,na který stejně NIKDO nechodí.
Už uvažuju o úplném konci...

Pa

Aktuálně 19.5.

19. května 2010 v 15:24 | Lulu |  Zprávy:-*
Děláte si srandu????
Včera tu bylo jen 30 lidí????
A žádné komentáře =(.
Potřebuju nějaká pořádná SBčka!!Nemáte zájem??Napište!!

Jo aještě dobrá zpráva:zavítal sem Angličan =)
free counters

12 životně důležitých věcí co naučí jen Matka :D

18. května 2010 v 17:39 | Lulu
Moje matka mě naučila OCENIT DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI:
"Jestli se hodláte navzájem zabít, udělejte to laskavě venku - právě jsem uklidila!"
Moje matka mě naučila NÁBOŽENSTVÍ:
"Modli se, aby to z toho koberce šlo dolů!" ¨
Moje matka mě naučila LOGICE:
"Proč? Protože jsem to řekla!"
Moje matka mě naučila PŘEDVÍDAVOSTI:
"Ujisti se, že máš čisté prádlo, co kdyby se stala nějaká nehoda!"
Moje matka mě naučila IRONII:
"Ještě chvíli breč a já ti k tomu dám skutečný důvod!"
Moje matka mě naučila MNOHO O VĚDĚ ZVANÉ OSMOZA: "Zavři pusu a sněz tu polívku!"
Moje matka mě naučila OHEBNOSTI:
"Podívej se na tu špínu, co máš na zádech!"
Moje matka mě naučila VYTRVALOSTI:
"Nevstaneš odsud dokud nesníš všechen ten špenát!"
Moje matka mě naučila o POČASÍ:
"Tvůj pokoj vypadá, jako kdyby tady před chvílí řádilo tornádo!"
Moje matka mě naučila ŽIVOTNÍMU CYKLU:
"Přivedla jsem tě na tento svět a můžu tě z něj zase rychle sprovodit!"
Moje matka mě naučila ZÁVISTI:
"Na světě jsou milióny nešťastných dětí, které nemají tak úžasné rodiče jako ty."
Moje matka mě naučila MATEMATICE:
"Kolik chceš knedlíků? Chci tři. Dostanu pět."

Zdroj:facebook.com

Exclipse promo poster - fanmade

18. května 2010 v 15:50 | Lulu |  Twilight Sága :-*
Jedna z fanynek upravila plakát Zatmění na tuto verzi

http://2.bp.blogspot.com/_OiEyYLwEx-I/S-hpRRSOZXI/AAAAAAAAE00/Z1sqf4oFo74/s1600/Eclipse_Offical_by_xXxRobStenxXx.jpg
Zdroj:

Jacob´s and Edward´s muffin

18. května 2010 v 15:46 | Lulu |  Twilight Sága :-*
Zdroj:

Jak šel čas...

17. května 2010 v 20:10 | Lulu |  Twilight Sága :-*


Bella & Edward jako AVATAŘI :D

17. května 2010 v 19:39 | Lulu |  Twilight Sága :-*

Zdroj pro tebe:

Eclipse Styles

17. května 2010 v 19:34 | Lulu |  Twilight Sága :-*
Můj zdroj:

Tvůj zdroj:

Hlasujte pro hot or not!

17. května 2010 v 19:23 | Lulu |  Zprávy:-*
Pls,jsou tam jen tři hlasy(pro co to neřeknu :)

(pro měsíc květen)

Děkuju
Lulu


Výměna

16. května 2010 v 17:20 | Lulu |  Zprávy:-*
Našla jsem bezva fotografie Kristen Stewart(zde)a rozhodla jsem se,že s nimi udělám dess.
Stejně mně už tenhle docela nudí,a jsm až příliš nervózní z koncertu Black Eyed Peas,na to,abych se učila(intenzivně učila).

Tak jen tak pro zajímavost.
Paa

Album : Monkey Business

16. května 2010 v 12:21 | Lulu |  Black Eyed Peas :-*
Seznam písní
  1. Pump It - 3:35
  2. Don't Phunk with My Heart - 3:59
  3. My Style (feat. Justin Timberlake) - 4:28
  4. Don't Lie - 3:39
  5. My Humps - 5:27
  6. Like That (feat. Cee-Lo, John Legend, Talib Kweli, Q-Tip) - 4:34
  7. Dum Diddly (feat. Dante Santiago) - 4:19
  8. Gone Going (feat. Jack Johnson) - 3:13
  9. They Don't Want Music (feat. James Brown) - 6:46
  10. Disco Club - 3:48
  11. Bebot - 3:30
  12. Ba Bump - 3:59
  13. Audio Delite at Low Fidelity - 5:29
  14. Union (feat. Sting) - 5:00

RokOceněníKategorieVýsledek
2006Grammy AwardsNejlepší popová spolupráce (Gone Going)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší popové vystoupení (Dont Lie)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší rapový song (Dont Phunk with My Heart)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší rapové vystoupení (Dont Phunk with My Heart)Vítěz
2007Grammy AwardsNejlepší popové vystoupení (My Humps)Vítěz
RokOceněníKategorieVýsledek
2006Grammy AwardsNejlepší popová spolupráce (Gone Going)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší popové vystoupení (Dont Lie)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší rapový song (Dont Phunk with My Heart)Nominace
2006Grammy AwardsNejlepší rapové vystoupení (Dont Phunk with My Heart)Vítěz
2007Grammy AwardsNejlepší popové vystoupení (My Humps)Vítěz

Black Eyed Peas

16. května 2010 v 12:02 | Lulu |  Black Eyed Peas :-*
The Black Eyed Peas je populární americká hiphopová skupina z Los Angels. Současnými členy kapely jsou Will.i.am,Apl.de.ap,Taboo a Fergie. Původně se ale kapela skládala pouze ze tří členů. Fergie se k Black Eyed Peas přidala až v roce 2003. S ní potom vydali své album Elephunk.

V roce 2001 se přidala Fergie. Fergie napřed do skupiny nepatřila, ale díky jejich textařovi Georgovi Pajonovi s ní nazpívali písničku "Shut up", kterou připravovali na další album.

Fergie zatím se skupinou vystupovala na koncertech, ale spíš jak "křoví" - zpívala vokály a tancovala. V nakladatelství ale byli z písničky "Shut up" nadšení a tudíž se Fergie stala právoplatnou členkou kapely. Když v roce 2003 vyšlo CD Elephunk.Posluchači uslyšeli dost odlišný styl hudby než na který byli zvyklí, byl to hip hop mixovaný s funky. Prodalo se asi 10 000 000 nosičů a The Black Eyed Peas byli navrženi na 4 ceny grammy, přičemž jednu se jim podařilo získat.


Diskografie
  • 2009 - The E.N.D
  • 2005 - Monkey Business
  • 2003 - Elephunk
  • 2000 - Bridging the Gap
  • 1998 - Behind the front

2 fota Seleny

16. května 2010 v 11:08 | Lulu |  Selena Gomez:-*
Zdroj:

Aktuálně 16.5.

16. května 2010 v 10:55 | Lulu |  Zprávy:-*
Jak nejvíc to jde shrnu:
Včera jsem koupila cool hadry atd..
Pak jsme byla podporovat ségru na soutěži v hip hopu,kde vyhráli kategorii junior za styl hip hop.
A dnes Jdu na koncert Black Eyed Peas--------Dám sem něco o nich =)))

Přibyl nám slovák a třicet čechů xDDD
free counters


ICQ pusinky

14. května 2010 v 18:52 | Lulu |  Zprávy:-*
Něco ti musím říct...
Adel ‎(18:44):
I love HIM!
mno?
Adel ‎(18:45):
co se děje?
Lulu ‎(18:46):
,,Naše taktika" mít stejné koníčky nefunguje,nefungovala,a nikdy nebude!Protože pak tě bere jako kamarádku,navíc když jsi odlišná si originální,když jsi originální,jsi tajemná,když jsi tajemná,bude tě chtít víc poznat,když tě bude chtít víc poznat,sblížíte se,když se sblížíte.......bude polibek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:D:D
Adel ‎(18:46):
XXXDDDDDDDDDD
Mám v tom guláš :D
Lulu ‎(18:47):
Přečti si to pozorně
Adel ‎(18:47):
jj dit jo
Lulu ‎(18:47):
a pak ti to nározně vysvětím xDDD

Aktuálně 14.5.

14. května 2010 v 18:48 | Lulu |  Zprávy:-*
Ahojky!
Teď tu jsem,protože jsem měla hodinu a půl hip-hop,na kterém tancujeme obvykle house xD,tak tomu tak čast(skoro vždycky)říkám,ale tentokrát jsme tancovali oldschool hip-hop,a musím se pochlubit,že mi trénerka řekla,že mně postaví dopředu,že mi to jde(dělám tam rapera xDDD).
Mno a tak,jelikož už je celkem pozdě na ten maskr jménem učení xDDD,tak tu jsem,oběhnu SBéčka,a možná sem dám nějaký úryvek z Pokecu na icq s Adel,páč má dnes nějakou tendenci být vtipná xDDD.Fakt,říkala to Kačenka na hip-hopu,a Vladusz a dvojčata Rohlíčkovy a Verča se smáli x).Mno tak jako snad..

Jinak super zpráva-na devilss blog zavítalo 8 slováků a dokonce 1 Američan
devilss blog

Aktuálně na Pankráce

12. května 2010 v 17:12 | Lulu |  Zprávy:-*
Shrnu to:
Nebyla jsem tu,protože mám hrozná prospěch,a mamka mně nepustí na oslavu k BFFce(Myslím z těch čtyř:Adélka,HelushQa,Elish a Nessie-Ness ju?)pokud to bude pokračovat.A tak se musím učit.Nechala jsem si dobrovolně zabavit iPod a Babieho(jméno mého netbooku-Babie-Bejbí)aby mně to nerozptylovalo a mohla se učit,protože tam fakt chci.
Jinak oslava bude na bowlingu(už jí tam měl jeden kámoš,tak to mám natrénované s šájí-snad =D).

Tak jo tak mně neviňte,už několik z vás psalo na blog,že je víc zajímá pravý život,mně právě že taky,ale nebojte až budou výsledky za všech testů,tak se rátím.

Díky,že jste se stavili.
Pa
Lulu